Bruiloft Jeroen & Denise

Blog

BBIJL1_7

En toen was het zaterdag 7 juli. Dit ging een speciale dag worden voor speciale personen! De wekker ging al om 6.00 uur!! Na het wakker worden, ontbijten, douche, dochter klaar maken en wegbrengen stapte ik al vroeg in de auto om het laatste en tevens het belangrijkste item op te halen. Een 128 MB super snelle sd kaart van Lexar. Wel zo handig als je snel achter elkaar door wil schieten om geen enkel mooi moment mis te lopen. De dag daarvoor kwam ik erachter dat Kamera Express sinds exact die zaterdag een vestiging bij mij om de hoek opende. Dat was een geluksmomentje! Nadat de lieftallige winkeleigenaar de deur vroegtijdig opende voor mij en het juiste kaartje had gevonden vervolgde ik mijn weg naar Haarlem. In Haarlem verbleef het toekomstige bruidspaar. Ieder een eigen kamer op een andere verdieping zodat ze elkaar niet tegen zouden komen en het ”First Look” moment speciaal zou blijven. Aangekomen heerste er nog weinig spanning bij de twee. De kapper was al gearriveerd voor de bruid. Ondertussen begon ik de before foto’s te maken. Als fotograaf vind ik het prachtig om te zien hoe de bruid en bruidegom zich afzonderlijk maar zo dicht bij elkaar voorbereiden voor de ceremonie. Hoe verder ze zijn, hoe meer spanning er van de gezichten af te lezen is. En dan heb je ook nog het voorrecht om te zien hoe moeder helpt met het aantrekken van de jurk en hoe moeder staat te stralen van trots als haar zoon zich in zijn pak heeft gehesen.

 

En dan komt het moment dat ze  elkaar voor het eerst gaan zien! Spannend… Als trots zich in de vorm van ballonnen had gevuld dan was er op dat moment geen ruimte meer voor de camera. Gelukkig was dit niet zo en kon de camera de trotse en stralende gezichten nog vastleggen.

 

Daarna op weg naar het strand waar de ceremonie zou plaatsvinden. Ik ging 20 minuten voor het bruidspaar richting het strand. Ik wilde graag de plek van te voren al fotograferen om de juiste instellingen van de camera bepalen en om vooraf foto’s te maken. Helaas had ik geen rekening gehouden met de parkeermogelijkheden als het super mooi strand weer is. Dus ALLES stond RAM VOL! Stress momentje kwam opzetten! Uiteindelijk de auto bij het casino kunnen parkeren en nog op tijd om te doen wat ik wilde doen. Ook dit zijn leermomenten!
De locatie bij Tent6 in Zandvoort was mooi aangekleed. De kleuren matchte met de sfeer die ik wilde neerzetten met een Beach Wedding.  Ik wist dat dit een voordeel was voor het maken van de foto’s. Het klopte gewoon.

 

Na de ceremonie werden de felicitaties in ontvangst genomen, de taart aangesneden en als verrassing het geslacht van de baby onthult. Ook werd er aan tafels op strand gegeten. Het was een rustige intieme bruiloft waardoor je als gast nog meer waardering kreeg en voelde. De avond duurde tot zonsondergang. Nou die was er hoor! Schitterende afsluiting van een hele mooie dag!

 

Bij deze wil ik Jeroen en Denise dan ook bedanken dat ik deze dag op een bijzondere manier heb mogen meemaken!
Liefs Brenda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.